Stenløse vvs teknik
Virksomheds profil

Profil

Stenløse VVS Teknik v/Tonny Olsen er autoriseret gas og vandmester samt VVS-tekniker (rådgivende ingeniør i VVS-branchen).

Stenløse VVS Teknik er specialist i ny-byggeri / typehuse-byggeri samt alternativ energi og regnvandsanlæg

Stenløse VVS Teknik har gennem årene p.t. været med til at installere VVS-delen i mere end 1.000 huse og har dermed oparbejdet stor erfaring med alle byggeriets faser.

En af målsætningerne for Stenløse VVS Teknik er bl.a,. at kunne rådgive sine kunder til den bedste og billigste løsning inden for energikilder, så kunden derved opnår størst mulig besparelse på varmeregningen.

Stenløse VVS Teknik rådgiver også kunderne, så de kan opnå en besparelse på vandforbruget gennem valg af bl.a. blandingsbatterier og toiletter.

Stenløse VVS Teknik er meget opmærksomme på legionellabakterier og udføre alle installationer så risikoen minimeres i størst mulige omfang.

Nytænkning og udvikling er en stor del af Stenløse VVS Teknik, vi prøver hele tiden at udvikle nye arbejdsmetoder for at give kunden den allerbedste service.

Målsætning for Stenløse VVS Teknik er kun at have tilfredse kunder, vi går derfor ikke på kompromis med kvaliteten af arbejdets udførelse samt valg af materialer. Der udføres kvalitetssikring på alle vores opgaver.

MEDARBEJDERE

Det fantastiske VVS-team

Tonny Olsen

Indehaver

Woody

Firmaets security

Michel Olsen

Medarbejder

Rosenvej 33
3660 Stenløse
CVR-nr. 2781 2244

Mobil: 20 12 28 33

REFERENCER

-

Eurodan-huse

Total entreprise

Bülow og Nielsen, Lind og Risør

Total entreprise

Vierck holzhäuser

Total entreprise

House project

Total entreprise

LINKS

Vi har samarbejde med følgende leverandøre

friar