Badeværelse

Skal vi hjælpe med dit nye badeværelse?

Badeværelse

Badeværelser i høj kvalitet

Som et af de vigtigste rum i din bolig, skal dit badeværelse fremstå smukt og moderne. Samtidigt er funktionaliteten essentiel, for at få hverdagen til at glide.

Et nyt badeværelse er derudover en god investering, som kan øge værdien af din bolig. Du får derfor meget for pengene ved, at realisere drømmen om et nyt og smukt badeværelse.

Står du og skal have renoveret eller have udskiftet komponenter på dit badeværelse? Så er du det rette sted. Hos Stenløse VVS Teknik har vi mange års erfaring med badeværelser og er autoriserede. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og efterlader aldrig en opgave, før den er 100% færdig. Dette er din garanti et veludført og holdbart resultat, som du kan være tilfreds med mange år frem.

Badeværelser er vores passion

Hos Stenløse VVS Teknik brænder vi for, at skabe smukke og unikke badeværelser. Vi skræddersyr altid løsningerne efter din bolig såvel som dine drømme og behov. På den måde sikre vi et tilfredsstillende resultat.

Vores mange års erfaring med badeværelser gør, at vi udfører en række forskellige opgaver. Vi udfører blandt andet følgende:

Opførsel af nyt badeværelse
Renovering af badeværelse
Toilet blandingsbatterier
Mobilt badeværelse
Toiletter

Passer ovenstående ikke på dit kommende badeværelsesprojekt? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører en lang række specialopgaver inden for badeværelser. Derudover tilbyder vi, at give et tilbud på Murerarbejde, Tømrerarbejde, Elarbejde og Malerarbejde.

Lad drømmen starte

Vi anbefaler altid, at du rådfører dig med professionelle fagfolk, inden et badeværelsesprojekt startes. På den måde undgår du dyre fejl og mangler. Tag os med på råd. Med vores mange års erfaring med badeværelser, finder vi sammen den bedste løsning til dig og dine behov. Hertil til den bedste pris.

Start dialogen i dag, så vi kan skabe dit drømmebadeværelse. Vi kan kontaktes på telefon: 20 12 28 33 eller på email: tonny@stenlosevvs.dk. Du er også mere end velkommen, til at udfylde kontaktformularen.