Energioptimering

Det betaler sig at gå grøn

Energioptimering

Opnå store økonomiske besparelser

Med opadgående energipriser og grønne afgifter, giver energioptimering af din bygning god mening. Dette gælder både for private boligejere, virksomheder og kommuner. Ved at få udført en energioptimering af kompetente fagfolk, kan du opnå markante besparelser på dine regninger.

Energioptimering spænder bredt, og kan foretages på mange forskellige områder på en bygning. Vi anbefaler derfor altid, at du rådfører dig med kompetente fagfolk, inden du kaster dig over energioptimering. På den måde er du sikret korrekt og veludført håndværk. Hertil den mest effektive energioptimering, som kan give dig de største besparelser.

​Hos Stenløse VVS Teknik har vi stor erfaring med energioptimering, og er yderst grundige, når vi gennemgår din bolig eller bygning. På den måde sikre vi, at vi ikke overser noget som kan energioptimeres. Vi har gennem flere år stået for store såvel som små energioptimeringer for private, virksomheder og det offentlige. Ved at trække på vores ekspertise, kan du dermed spare en masse penge på regningerne.

Energioptimering og rådgivning

Er det udskiftning af toiletter, installation af nye vandhaner, udskiftning af pumper til lavenergipumper eller noget helt andet?

Vi kan udfører energioptimeringen, hvad enten det gælder et toilet i privatboligen eller et komplet varmepumpeanlæg til en større virksomhed.

Vi starter altid dialogen med, at lytte til dine behov og ønsker. Derfra gennemgår vi din bygning, og finder de potentielle optimeringsområder. Ud fra dette finder vi de bedste og mest miljørigtige løsninger, til den absolut bedste pris.

Få et uforpligtende tilbud på energioptimering

Vi tager hånd om hele processen lige fra rådgivning og planlægning til udførelsen af din boligs energioptimering. Det sikrer den gennemgående kvalitet i alle løsningerne, som vi værner om. ​

Har du brug for yderligere information, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 20 12 28 33 eller på email: tonny@stenlosevvs.dk. Du er også mere end velkommen, til at udfylde kontaktformularen.