Tilbygninger

Hvad er det næste projekt?

Tilbygninger

Lad drømmen blive en realitet

Skal du bruge en autoriseret og erfaren VVS’er til dit tilbygningsprojekt? Så er du det rette sted. Hos Stenløse VVS Teknik har vi mange års erfaring med tilbygninger.

Vores arbejde bliver altid udført af fagudlærte folk. Ved at vælge os til at stå for din opgave, er du dermed sikret et holdbart, som du kan være tilfreds med mange år frem. Vi møder altid op med et smil, og lytter til dine behov og forventninger.

Vi er med hele vejen, og efterlader aldrig en opgave, før den er 100% løst. Vi er af den overbevisning, at en aftale er en aftale. Du er derfor en prioritet hos os, og ikke bare endnu en ordre i kalenderen.

Få udført din tilbygningsopgave af passionerede fagfolk, som vægter kvalitet fremfor kvantitet. Vi sætter en ære i vores fag, og bruger derfor gerne ekstra tid for at opnå det perfekte resultat. Hertil sørger vi selvfølgelig for, at du får den absolut bedste pris. Med os som din samarbejdspartner til VVS-installationerne, er du sikret en funktionel tilbygning.

Mulighederne er mange

Er pladsen i huset blevet for trang? Så er en tilbygning en god mulighed fremfor, at sælge og flytte i noget større. En tilbygning giver ikke kun mere plads, men øger også boligens salgsværdi. Det er dermed ikke kun en investering i velvære, ved at få mere plads, men også i økonomi.

Hos Stenløse VVS Teknik udfører vi alle opgaver, store som små. Vi tilbyder, at være med fra A-Z i dit tilbygningsprojekt. På den måde kan du slippe bekymringerne omkring hvilke håndværksgrupper, der skal anvendes for at få projektet i mål. Hertil giver vi gerne et uforpligtende tilbud på følgende:

Arkitekt
Entreprenørarbejde
VVS arbejde
Murerarbejde
Tømrerarbejde
Elarbejde
Malerarbejde

Kontakt Stenløse VVS Teknik

Lad os hjælpe dig i mål med din nye tilbygning, og undgå fejl og mangler. Vi kan kontaktes på telefon: 20 12 28 33 eller på email: tonny@stenlosevvs.dk. Du er også mere end velkommen, til at udfylde kontaktformularen.