Varmepumpe

Det betaler sig at gå grøn

Varmepumper

En miljørigtig løsning

Pas på både miljøet og din pengepung med et varmepumpeanlæg af høj kvalitet. Varmepumper udnytter energien fra omgivelserne i bygningens opvarmningssystem.

På den måde tager pumpen varme fra eksempelvis udeluft eller jord, og overfører den til radiatorer, gulvvarme osv. Selvom varmepumper bruger el, er de en mere miljøvenlig såvel som billig løsning end almindelig elvarme. Hertil bruger varmepumper cirka en fjerdedel af den elektricitet, som en radiator bruger til opvarmning af en bygning.

Hos Stenløse VVS Teknik har vi stor erfaring med varmepumper, og er autoriserede. Vi hjælper både private og virksomheder med at skåne miljøet, og samtidigt spare penge på varmeregningen. Vi sørger altid for, at tænke funktionalitet såvel som udseende ind i vores løsninger. På den måde får du et varmepumpeanlæg, som fungerer optimalt i din hverdag, samtidigt med at dit hus stadig tager sig godt ud.

Kvalitets varmepumper til den rette pris

Hos Stenløse VVS Teknik arbejder vi kun med de bedste leverandører på markedet. Dette gør at kvaliteten altid er i topklasse, og at du får en varmepumpe, som holder. Hertil er vi prisbevidste, og finder altid den bedste pris såvel som løsning til dig.

Vores store erfaring og brede faglighed inden for varmepumper gør, at vi kan udfører en stor palette af opgaver inden for området. Hertil store som små opgaver inden for installationer og vedligeholdelse af varmepumper. Vi udfører blandt andet følgende:

Jordvarmepumper
Luft til vand varmepumper
Luft til luft varmepumper

Passer ovenstående ikke på den løsning, som du søger til din bolig? Eller er du bare nysgerrig, omkring hvordan de forskellige løsninger kan spare dig penge? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er eksperter inden for varmepumper, og besvarer gerne alle dine spørgsmål.

Få et uforpligtende tilbud

Start dialogen i dag, og få et uforpligtende tilbud på din kommende varmepumpe. Vi kan kontaktes på telefon: 20 12 28 33 eller på email: tonny@stenlosevvs.dk. Du er også mere end velkommen, til at udfylde kontaktformularen.