VVS

Stenløse VVS Teknik startede i 2004

VVS

VVS arbejde med fokus på kvalitet

Står du overfor et nybygprojekt, hvor du skal have styr på VVS-installationerne? Så bør du kontakte os. Gennem mange år med nybyggeri har vi opnået stor viden og erfaring inden for området.

Vi ved, at nybyg kan være et stort projekt, hvor mange forskellige håndværksgrupper skal spille sammen. Vi er derfor eksperter i VVS til nybyg.

Vores VVS arbejde bliver altid udført af fagudlærte og autoriserede folk. Ved at vælge os til at stå for din opgave, er du dermed sikret et holdbart og tilfredsstillende resultat. Vi møder altid op med et smil, og lytter til dine behov og forventninger. Ud fra disse, og med vores kyndige vejledning og store ekspertise, finder vi sammen den rigtige løsning til dig. Vi er af den overbevisningen, at de bedste resultater skabes ved tæt kundekontakt. Dette gælder især, når der er tale om VVS til Nybyg.

Hos Stenløse VVS Teknik er vi med hele vejen, og vi efterlader aldrig en opgave før resultatet er tilfredsstillende for begge parter. Vi kommer altid til tiden, og rydder op efter os selv. Vi tror på at en aftale er en aftale, og ikke bare endnu en ordre i kalenderen. Du skal kunne regne med din VVS’er, og det kan du hos os.

Med fra A-Z i dit VVS arbejde

Hos os er dit VVS arbejde i trygge hænder. Vi er med fra A-Z i processen, og tilbyder at formidle kontakten til kompetente fagfolk inden for andre håndværks områder, som du skal bruge til dit nybyggeri.

Disse er blandt følgende:

Arkitekt
Entreprenørarbejde
VVS arbejde
Murerarbejde
Tømrerarbejde
Elarbejde

Lad os stå for VVS arbejdet

Drømmer du om, at bygge dit eget hus, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på VVS arbejdet. Lad os hjælpe dig trygt i mål med dit nybyggeri, vi er eksperter på området. Lad os tage en snak omkring mulighederne allerede i dag. Vi kan kontaktes på telefon: 20 12 28 33 eller på email: tonny@stenlosevvs.dk. Du er også mere end velkommen, til at udfylde kontaktformularen.

VVS Arbejde

Vores primære opgaver er alt indenfor VVS. Vi lægger vægt på den håndværksmæssige kunnen, præcision og den personlige kundekontakt.

Gennem mange år med nybyggeri har vi opnået stor viden og erfaring omkring de stadig større krav som stilles af den enkelte kunde omkring besparelser i hverdagen. Med denne hjemmeside håber vi at give inspiration når Du/I skal have udført større eller mindre VVS-opgaver finde svar på evt. spørgsmål og ikke mindst blive nysgerrig på de mange muligheder for besparelser på varmeregningen, CO2, vand eller el, der findes mange muligheder for besparelser, store eller små.

Tag os med på råd – vi har masser af erfaringer og vil gerne støtte vores kunder i hele projektet. Vi har gode samarbejdspartnere med stort set alle typer håndværker.
Er der noget du/i har lyst til at høre mere om, så er du/i velkommen til at skrive eller ringe.

Levering / Montering / Udskiftning

Vi både yder både levering, montering og udskiftning af f.eks.:

  • Solceller eller solvarme
  • Varmekilde: gas, olie, varmepumper m.fl.
  • Varmestyring
  • Køkken- / toilet blandingsbatterier
  • Toiletter
  • Rengøring og service af regnvandstank
  • Badeværelse
  • Drømmehuset
  • Tilbygning

Gode råd

Enkelt dryp giver ca. 12 liter om dagen = ca. 4,5 m³ om året!
Mere vedvarende dryp giver ca. 22 liter om dagen = ca. 8 m³ om året!
Tynd stråle giver ca. 216 liter om dagen = ca. 79 ³m om året!

Knap synlig urolig vandoverflade giver ca. 550 liter om dagen = ca. 200 m³ om året!
Urolig vandoverflade giver ca. 1.400 liter om dagen = ca. 510 m³ om året!
Tap-løbende toilet giver ca. 8.200 liter om dagen = ca. 3.000 m³ om året!

Der findes ingen vaccine mod Legionella infektion.

Da Legionella smitter gennem vand, er den vigtigste forebyggelse at begrænse væksten af bakterierne i de potentielle smittekilder. Da bakterien formerer sig i lunkent vand, men ikke i koldt vand (mindre end 20º C) og dør ved temperaturer over 50º C, er det vigtigt at hhv. det kolde og varme brugsvand overholder disse temperaturkrav. Risikoen for vækst er speciel høj i stillestående lunkent vand, dette kan forekomme i blinde rørender eller ved tapsteder, der sjældent bruges.

Det er vigtigt at blinde rørender fjernes, og at alle tapsteder bruges regelmæssigt og skylles igennem med koldt/varmt vand. Bruseslanger og brusehoveder udgør en speciel risiko, da de sjældent eller aldrig skylles igennem med vand der er varmere end 37° C. Det er en god ide regelmæssigt at skylle sin bruser gennem med varmt vand (mere end 50° C) og eventuelt udskifte slange og hoved regelmæssigt. For vandsystemer, hvor der anvendes lunkent vand, som kan spredes til omgivelserne som en aerosol (fx. spabade og køletårne), er det vigtigt at anvende tilstrækkeligt med biocider som kan dræbe eller begrænse væksten af bakterierne.

Generelt er det vigtigt at overholde de hygiejniske retningslinier for de forskellige vandsystemer. Ved ophold på hoteller hvor vandet i rørsystemerne kan have været stillestående i længere tid, kan det være en fordel at lade vandet løbe i nogle minuttet til det bliver varmt, før man tager brusebad.

Hos EnergiMidt kan du søge om tilskud til udvalgte energiforbedringer og samtidig gøre en indsats for miljøet.
Følg link til EnergiMidt og se om du/i kan opnå tilskud.

Også hos HMN kan du søge om tilskud til udvalgte energiforbedringer.
Følg link til HMN og se om du/i kan opnå tilskud.

Hos DONG kan du søge om tilskud til udvalgte energiforbedringer.
Følg link til DONG og se om du/i kan opnå tilskud.

Der er kommet en ny ordning for håndværkerfradrag (servicefradrag), som gælder i 2016 og 2017. Den nye ordning giver fradrag på op til 6.000 kr. pr. person for serviceydelser i hjemmet, mens håndværksydelser med et grønt sigte giver fradrag på op til 12.000 kr.

Du kan fortsat kun få fradrag for arbejdsløn, og arbejdet skal stå på listen over godkendte ydelser.

Læs mere her

Spare/Miljø-rigtige produkter

Oras Ventura håndvaskebatteri (8012)

Enkelt og elegant berøringsfrit køkken- og badeværelsearmatur med regulerbar temperatur.
Vandbesparelse på op til 50% Perfekt på alle badeværelser hvor hygiejnen også skal være i top.

Hvad der er sparret er tjent – der er penge i at skåne miljøet

Grundfos Alpha cirkulationspumpe

En A-pumpe på et varmeanlæg koster ca. 100 kr. om året i drift, mens en ældre pumpe kan koste helt op til 900 kr. om året.
Elforbruget for ældre pumper og for nyere, der ikke er A-mærkede, er 175-500 kWh om året.
Det svarer til elforbruget for 4 køleskabe eller op imod 10 % af en typisk husstands elforbrug.
Den elbesparelse, du opnår med en A-mærket pumpe, sænker desuden dit CO2-bidrag.
Hvis alle danske husstande fik A-pumpe, kunne vi spare ca. 200.000 tons CO2 om året.

Hvad der er sparret er tjent – der er penge i at skåne miljøet

Grohe Red (få kogende vand direkte fra vandhanen)

Mange familier ønsker at kunne lave mad på kort tid.
Her er den kogende vandhane en landvinding, idet anvendelsesområderne er mange, og nogle er vel næppe “opfundet” endnu.
Blandt de mange muligheder kan nævnes:

Koge pasta
Brygge kaffe og te
Skolde sutteflasker
Blanchere grøntsager
Flå tomater m.v.

Hvad der er sparret er tjent – der er penge i at skåne miljøet

Danfoss Living, radiator varmestyring

Termostater er et stort skridt fremad mht energibesparelse, brugervenlighed og komfort.
Når du/i udskifter de gamle termostater, giver de nye termostater dig både et optimalt indeklima og temperatur – tilpasset dine behov på forskellige tidspunkter på dagen.
Ved at udskifte gamle termostater kan du spare 23% af energiforbruget – allerede fra første dag

Læs mere her

Hvad der er sparret er tjent – der er penge i at skåne miljøet

Uponor Control System (UCS)

Der er store besparelser på varmeregningen ved trådløs styring med motorventiler der åbner og lukker for varmen når der er behov for det i de forskellige rum, hvis ikke styringen er på bliver den ved at producere varme selvom der ikke er behov for det. Der er en besparelse på ca. 15% mindre energi.

Uponor’s nye reguleringssystem, som hedder Uponor Control System (UCS), giver mulighed for at styre og regulere varmen nøjagtig som det ønskes, effektiv fordeling af energien, høj komfort og nedsætter CO2 udslippet.

Et antal funktioner hjælper med at vedligeholde systemet og giver samtidig et overblik over energifordelingen med henblik på at kunne tilpasses individuelle behov.

Rumregulering – den lette indstilling

Det er lige så let at regulere gulvvarmen, som det er at tænde loftsbelysningen. Kommunikationen med anlægget foregår ganske enkelt usynligt og trådløst via vores termostater. Man kan vælge temperatur i hvert enkelt rum, øge komforten, samtidig med at man sparer energi og penge. I det danske klima er et lunt gulv en velsignelse for trivsel og sundhed.

Hvad der er sparret er tjent – der er penge i at skåne miljøet